ТЕХНОМАШ ИНВЕСТ

ТЕХНОМАШ ИНВЕСТ

ул. Цариброд 4
Русе,
България
25.9558255
43.8525101
UserLikes
Име: ТЕХНОМАШ ИНВЕСТ
Адрес: Русе, ул. Цариброд 4
Телефони: text to imagetext to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Машини и оборудване за селското стопанство
Дейност:

Производство на машини и съоръжения за обработка на семена, бобови и зърнени култури

Ключови думи: машини, съоръжения, обработка, ядки, семена

За нас

Уважаеми Дами и Господа ,
Бихме желали да Ви представим фирма ТЕХНОМАШ ИНВЕСТ ООД,която е избрала за партьори едни от най добрите в сферата на производсто на технологични линии за обработване на зърнени култури, варива, семена и ядки.

Предназначението на машините и съоръженията за обработка на семена, бобови и зърнени култури е -по време на жътва или след жътвата да почисти дадената култура от примеси като прах, камък, почва, слама, стъкло и други, както и да сортира, калиброва, заделя плътна, полупразна и празна семка, да сортират семената по размер, тегло и цвят. Машините притежават функцията за настройване на параметрите според типа обработван продукт. Машините са с различен капацитет на производителност и биват с механично и автоматично управление. Благодарение на дългогодишния си опит в различни точки по света, производителят предлага комплексни решения в областта, според изискванията на клиента.

Предназначението на машините за обработване на семки и ядки е -осоляване, овкусяване, сушене и изпичане на продукта. Произведените машини и съоръжения са с двугодишна механична гаранция и с осигурено бързо сервизно обслужване за целия асортимент на продукцията. Машините са произведени от сертифицирана неръждаема хром-никелова стомана от марка AISI 304, подходящи за хранително-вкусовата промишленост. Целият асортимент на продукцията отговаря на стандартите ISO и HACCP. Компанията е сертифицирана със сертификати ISO 9001:200 CE, TSEK, ГОСТ. Произвежданите продукти са съобразени с европейските и световни стандарти и отговарят на изискванията за безопасност на храните. Дават възможност за стандартно осоляване, овкусяване и изпичане на продукта, минимизирайки енергийните разходи и човешкия фактор. Фирмата предлага технология и технологични решения, съобразени с вашите индивидуални изисквания.

Машините и агрегатите са произведени от екип от опитни професионалисти, стремящи се да задоволят интересите и потребностите на клиентите. Предлагат се както индивидуални, така и цели технологични линии и решения „до ключ , включително и проектиране .

Извършваме консултантски услуги за проучване за производители на пазара.

С пожелание за съвместна плодотворна работа, базирана на коректност и взаимно уважение.




 

Открийте ни в Google+